Политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Ние уважаваме вашата конфиденциалност и се ангажираме със защитата на личните данни, които ни предоставяте. В тази връзка, бихме искали да споделим с Вас принципите, които формират нашата политика на поверителност.

Този документ (“Политика на поверителност”) описва нашите политики и процедури, регламентиращи събирането и обработването на тази информация, която идентифицира индивидуален потребител и може да бъде използвана за контакт с него или нея (“Лични данни”, “Лична информация”).

СЪБИРАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ 

Ние събираме следната лична информация предоставена при регистрация на нашия сайт: име и електронна поща .

Използвайки нашата Услуга, Вие изрично се съгласявате Вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани от нас, като същевременно с това гарантирате тяхната точност и достоверност. Вие също така декларирате, че сте били информирани за типа лични данни, които събираме и обработваме, за целите, за които ще бъдат използвани.

УПОТРЕБА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ 

Вие имате право да се абонирате по имейл за категориите обяви, които Ви интересуват

Може да прекратите този абонамент по всяко време.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ 

Ние гарантираме, че вашите данни се съхраняват на контролирани сървари с ограничен достъп в системата на имейл маркетинг платформата https://elasticemail.com, където са в безопасност и са защитени от неоторизиран достъп.

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ НА ТРЕТИ СТРАНИ 

Ние никога няма да споделяме Вашата информация с трети лица и ще я пазим и защитаваме според нашите условия за поверителност.

ВАШИТЕ ПРАВА 

• Винаги и по всяко време може да изискате от нас, каква ваша лична информация притежаваме, ние веднага ще ви я предоставим.

• Винаги и по всяко време можете да промените данните си за контакт.

• Винаги и по всяко време можете да прекратите своя абонамент.

ПРОМЕНИ В ПРАВИЛАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ 

Всички промени, които можем да направим в нашите условия за поверителност за в бъдеще, ще бъдат публикувани на тази страница. Промените ще бъдат съобщени на имейла ви.

КОНТАКТ 

Ако имате въпроси, коментари или искания по тази условия за поверителност може да ни пишете на имейл office@kupime.bg

Дата на влизане в сила: 01.05.2018 г.


Web Powered by Yclas 2009 - 2023