Здравейте, благодарим Ви за доверието и че използвате нашите услуги. Искаме да Ви уведомим, че с оглед подобряване организацията на работа на сайта и зачитане правата и интересите на потребителите, считано от 20.01.2018г. се въвеждат нови текстове в т.16 от Общите условия за ползване.

      Преди да продължите да използвате услугите на сайта Kupime.bg, моля да се запознаете с актуализираната информация.

       Благодарим Ви, че избрахте Kupime.bg за ваш партньор! Успех в търсенето и намирането на информация на сайта!


16 а (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Забранено е предлагането на стоки и услуги, неотговарящи на действащото законодателство в Република България.

16 б (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Заглавието и описанието на обявата трябва да бъдат изписани на български език. Допуска се изписването на текст на други езици единствено при условие, че в обявата присъства описание и на български език.

16 в (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Не се допуска публикуването на обяви с идентично или много сходно съдържание повече от един път, в няколко категории или райони. Потребител, допуснал публикуването на дублирана обява, ще получи съобщение от администратор на сайта своевременно да премахне обявата. Ако не бъде премахната в 3- дневен срок от получаване на съобщението, дублираната обява ще бъде премахната от администратор на сайта бе предупреждение.

16 г (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Забранено е предлагането на един и същ продукт или услуга, представени по различен начин с текст или снимки. Потребител, допуснал публикуването на един и същ продукт или услуга, ще получи съобщение от администратор на сайта своевременно да премахне обявата. Ако не бъде премахната в 3- дневен срок от получаване на съобщението,  обявата ще бъде премахната от администратор на сайта бе предупреждение.

16 д (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Обявите трябва да бъдат публикувани в най-подходящата категория на сайта. Обяви, които не отговарят на съответната категория ще бъдат премествани в по-подходяща категори или премахвани по преценка на администратора на сайта.

16 е (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Забранено е публикуването на снимки с еротичен характер или с порнографско съдържание, артикули с порнографско съдържание, секс артикули и медикаменти.Такива обяви ще бъдат премахвани без предупреждение.

16 ж (НОВА, в сила от 20.01.2018г). Забранено е публикуването на обяви на телефони с добавена стойност (импулсни), без това да е изрично уточнено в текста, както и тарифата им на таксуване.

16 з (НОВА, в сила от 20.01.2018г). Забранено е публикуването на уеб адреси и линкове в заглавията, снимките и съдържанието на обявите с рекламна цел.

16 и (НОВА, в сила от 20.01.2018г) Забранено е публикуването на линкове към други сайтове за обяви.

16 й (НОВА, в сила от 20.01.2018г) Забранено е публикуването на лъжлива и/или подвеждаща информация, и снимки. Ако предлаганата стока не е налична или има някакви допълнителни условия за нейното закупуване, това трябва изрично да е посочено в текста на обявата.Топ обява за 10 дни

Препоръчана обява за 10 дни

Препоръчана обява за 15 дни

Препоръчана обява за 30 дни

Реклама

hippoland.net