Здравейте, благодарим Ви за доверието и че използвате нашите услуги. Искаме да Ви уведомим, че с оглед подобряване организацията на работа на сайта и зачитане правата и интересите на потребителите, считано от 20.01.2018г. се въвеждат нови текстове в т.16 от Общите условия за ползване.

      Преди да продължите да използвате услугите на сайта Kupime.bg, моля да се запознаете с актуализираната информация.

       Благодарим Ви, че избрахте Kupime.bg за ваш партньор! Успех в търсенето и намирането на информация на сайта!


16 а (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Забранено е предлагането на стоки и услуги, неотговарящи на действащото законодателство в Република България.

16 б (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Заглавието и описанието на обявата трябва да бъдат изписани на български език. Допуска се изписването на текст на други езици единствено при условие, че в обявата присъства описание и на български език.

16 в (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Не се допуска публикуването на обяви с идентично или много сходно съдържание повече от един път, в няколко категории или райони. Потребител, допуснал публикуването на дублирана обява, ще получи съобщение от администратор на сайта своевременно да премахне обявата. Ако не бъде премахната в 3- дневен срок от получаване на съобщението, дублираната обява ще бъде премахната от администратор на сайта бе предупреждение.

16 г (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Забранено е предлагането на един и същ продукт или услуга, представени по различен начин с текст или снимки. Потребител, допуснал публикуването на един и същ продукт или услуга, ще получи съобщение от администратор на сайта своевременно да премахне обявата. Ако не бъде премахната в 3- дневен срок от получаване на съобщението,  обявата ще бъде премахната от администратор на сайта бе предупреждение.

16 д (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Обявите трябва да бъдат публикувани в най-подходящата категория на сайта. Обяви, които не отговарят на съответната категория ще бъдат премествани в по-подходяща категори или премахвани по преценка на администратора на сайта.

16 е (НОВА, в сила от 20.01.2018г.) Забранено е публикуването на снимки с еротичен характер или с порнографско съдържание, артикули с порнографско съдържание, секс артикули и медикаменти.Такива обяви ще бъдат премахвани без предупреждение.

16 ж (НОВА, в сила от 20.01.2018г). Забранено е публикуването на обяви на телефони с добавена стойност (импулсни), без това да е изрично уточнено в текста, както и тарифата им на таксуване.

16 з (НОВА, в сила от 20.01.2018г). Забранено е публикуването на уеб адреси и линкове в заглавията, снимките и съдържанието на обявите с рекламна цел.

16 и (НОВА, в сила от 20.01.2018г) Забранено е публикуването на линкове към други сайтове за обяви.

16 й (НОВА, в сила от 20.01.2018г) Забранено е публикуването на лъжлива и/или подвеждаща информация, и снимки. Ако предлаганата стока не е налична или има някакви допълнителни условия за нейното закупуване, това трябва изрично да е посочено в текста на обявата.Абонирайте се за да получавате известия за обявите, които ви интересуват

Топ обява за 10 дни

Препоръчана обява за 10 дни

Препоръчана обява за 15 дни

Препоръчана обява за 30 дни

Реклама

hippoland.net