Пловдив

Заснемане с дрон хотели и др., събития. Обследване на покриви и обекти

BGN1

Заснемане с дрон хотели и др., събития. Обследване на покриви и обекти

Предлагаме заснемане на видео и фото с дрон. Оказваме услуги за заснемане на различни събития като сватби, концерти, рожденни дни, както и на хотели, вили за почивка, заведения, имоти и други обекти. Предлагаме също и обследване на покриви и обекти с дрон.

За вили, къщи за гости, хотели и имоти предлагаме обработка и сглобяване на клипове, готови за качване в YouTube и уебсайтове.

При заснемане на сватби предоставяме оригиналните файлове за обработка на наетия фотограф/видеограф, който заснема сватбата с наземна техника за фото и видео. Не предлагаме обработка, тъй като обикновено всички материали се комбинират в един филм.

Нашите цени са ниски и се определят по договаряне.

ЗА КОНТАКТИ:
Уебсайт: https://фотон.ею
ТЕЛ./ Viber / WhatsApp / Telegram: 0897 758 715

Ключ думи: дрон фотография, въздушни снимки, снимки с дрон, видео с дрон, видео дрон, снимане с дрон, дрон, обследване с дрон, обседване покри, обследване обект, въздушна фотография,въздушно видео, дрон за сватби


Купи сега Изпрати съобщение Телефон: 0897 758 715Report this ad

Свързани обяви

  • KocanAir - колектори за качествен топъл въздух

    KocanAir е единственият български производител на въздушни слънчеви колектори. Фирмата предлага въздушни слънчеви колектори - енергонезависими алтернативни източници на отопление. Колекторите са подходящи за инсталация върху всеки тип сграда - вили, къщи,…

Информация за потребителя

Услуги Пловдив

Снимка на профила

1 Реклами - See All

Последно влизане: 2023-05-17 00:00:25


  Изпрати съобщение


Реклама

Абонирайте се за да получавате известия за обявите, които ви интересуват

Web Powered by Yclas 2009 - 2023